Coating advies nodig? Daar zijn wij voor

Coating advies nodig? Daar zijn wij voor

  • Diverse trainingsdiensten
  • Deskundige inspectiemogelijkheden
  • Veelzijdige toepassingen van coating

Heeft u behoefte aan gedegen coating advies? Coatect-PCN b.v. adviseert al ruim twintig jaar lang naar volle tevredenheid van onze klanten over coating. Daar is alles voor ons ook begonnen en daar zijn wij nog steeds de beste partij voor. Met een ervaren team van gecertificeerde coating inspecteurs bedienen wij veel klanten in de maritieme en civiele sector. Feitelijk alle bedrijven die te maken hebben met materialen die kunnen roesten, rotten of afbladderen, kunnen bij ons terecht voor advies.

Interesse in ons coating advies?

Neem contact met ons op

Wat kan ik van mijn coating advies verwachten?

Voor wij een advies uitbrengen, doen wij een uitvoerig onderzoek naar de situatie. Dit kan op afstand, als wij een heldere omschrijving krijgen van de materialen en de omstandigheden. Vaker komen wij graag zelf even de situatie inschatten. Dit omdat andere omstandigheden dan het materiaal zelf ook van invloed kunnen zijn. Hoe is het klimaat waarin het object zich bevindt? Moet het object veel bewegingen kunnen opvangen? Op het moment dat wij alles helder hebben, brengen wij een coating advies uit.

Wat doet Coatect-PCN b.v. nog meer?

De juiste coating kiezen is één ding, maar deze ook op de juiste manier aanbrengen, is een tweede. Coatect-PCN b.v. adviseert niet alleen over coatings, verven en andere toepassingen. We brengen de coating desgewenst ook aan. Daarnaast leiden wij ook mensen op tot coating inspecteur. Zo haalt u de kennis over coating in huis en hoeft u bepaalde klussen niet langer uit te besteden.

Plan een inspectie in

Heeft u op dit moment een klus waarbij advies over de juiste coating nodig is? Twijfel niet langer en bel ons op. U kunt ons bereiken op 0591-714817 of vul het contactformulier in met een beschrijving van het probleem/uw vraag. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Bent u er al zeker van dat u een inspectie op locatie wilt? Plan deze dan direct in.

Ook interessant:
Coating inspecteur | Onafhankelijk verftechnisch adviesbureau

 

MEER INFORMATIE ?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image

Nace Coating inspecteur nodig?

Coatect PCN bv