Op zoek naar een onafhankelijk verftechnisch adviesbureau?

Op zoek naar een onafhankelijk verftechnisch adviesbureau?

  • Diverse trainingsdiensten
  • Deskundige inspectiemogelijkheden
  • Veelzijdige toepassingen van coating

Als onafhankelijk verftechnisch adviesbureau adviseert Coatect-PCN b.v. in Zweeloo verschillende branches op het gebied van beton- en staalconservering en corrosiebescherming. Van coatings tot verf, u vindt bij ons alles onder één dak. Met een sterk team van ICORR en NACE gecertificeerde krachten, behoren wij tot de experts op het gebied van inspectie, verftechnische inventarisatie, bestrijding en onderhoud van installaties en kunstwerken van corrosiegevoelige materialen.

Interesse in een onafhankelijk verftechnisch adviesbureau?

Neem contact met ons op

Waarom zijn wij een onafhankelijk verftechnisch adviesbureau?

Steeds meer bedrijven schakelen over op onafhankelijke verftechnische adviesbureaus. Het voordeel van een onafhankelijke derde partij voor verfinspectie is dat u zeker weet dat er geen belangenverstrengeling plaatsvindt bij ons advies. Wij leveren een dienst uit naam van ons overtuiging dat wij de beste zijn in ons soort. Om die naam hoog te houden, zullen wij daarom altijd met een eerlijk en betrouwbaar advies komen. Eerlijkheid duurt nu eenmaal het langst.

Fendorschotten verftechnische inspectie kwaliteitsplan NACE COATECT PCN Zweeloo

Wat is een verftechnische inventarisatie?

Bij een verftechnische inventarisatie wordt de verftechnische status van een installatie of kunstwerk beoordeeld. Dit wil zeggen, in hoeverre is het object onderhevig geweest aan corrosie en wat is de status van de coating? De uitkomst van een dergelijke inventarisatie is een rapport met aanbevelingen over de behandeling van uw installatie of kunstwerk. Uiteraard biedt ons team ook oplossingen aan. Met onze gedegen kennis en toepassing van verschillende coatings, helpen wij uw installatie of kunstwerk te beschermen door het geven van coatingadvies. Een onderhoudsplan is daarbij een goede keuze.

Plan een inspectie in door contact op te nemen met ons verftechnische adviesbureau

Een onafhankelijke verftechnische inventarisatie is nodig om de technische levensduur van uw installatie of kunstwerk (zoals een spoorbrug of een elektriciteitspaal) zo lang mogelijk te verlengen. Met ons adviesrapport kunt u aan de slag met handvatten om dit te bereiken. Vraag daarom vandaag nog een inspectie aan bij ons onafhankelijke verftechnische adviesbureau of neem vrijblijvend contact met ons op via 0591-714817 of door ons contactformulier in te vullen.

Ook interessant:
Coating advies | Opleiding straler schilder spuiter

 

MEER INFORMATIE ?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image

Nace Coating inspecteur nodig?

Coatect PCN bv