Op zoek naar een onafhankelijk verftechnisch adviesbureau?

Op zoek naar een onafhankelijk verftechnisch adviesbureau?

  • Diverse trainingsdiensten
  • Deskundige inspectiemogelijkheden
  • Veelzijdige toepassingen van coating

Als onafhankelijk verftechnisch adviesbureau adviseert Coatect-PCN b.v. in verschillende branches op het gebied van beton- en staalconservering en corrosiebescherming. Van coatings tot verf, u vindt alles onder één dak bij Coatect-PCN b.v.. Met een sterk team van ICORR en NACE gecertificeerde krachten behoren wij tot de experts op het gebied van inspectie, bestrijding en onderhoud van installaties en kunstwerken van corrosiegevoelige materialen.

Interesse in een onafhankelijk verftechnisch adviesbureau?

Neem contact met ons op

Wat is een verftechnische inventarisatie?

Bij een verftechnische inventarisatie wordt de verftechnische status van een installatie of kunstwerk beoordeeld. Dit wil zeggen, in hoeverre is het object onderhevig geweest aan corrosie en wat is de status van de coating? De uitkomst van een dergelijke inventarisatie is een rapport met aanbevelingen over de behandeling van uw installatie of kunstwerk. Uiteraard biedt Coatect-PCN b.v. ook oplossingen. Met onze gedegen kennis en toepassing van verschillende coatings, helpen wij uw installatie of kunstwerk te beschermen. Een onderhoudsplan is daarbij een goede keuze!

Fendorschotten verftechnische inspectie kwaliteitsplan NACE COATECT PCN Zweeloo

Waarom het belangrijk is dat wij een onafhankelijk verftechnisch adviesbureau zijn

Steeds meer bedrijven schakelen over op onafhankelijke adviesbureaus. Het voordeel van een onafhankelijk verftechnisch adviesbureau is dat u zeker weet dat er geen belangenverstrengeling plaatsvindt bij ons advies. Wij leveren een dienst uit naam van ons overtuiging dat wij de beste zijn in ons soort. Om die naam hoog te houden, zullen wij daarom altijd met een eerlijk en betrouwbaar advies komen. Eerlijkheid duurt nu eenmaal het langst.

Plan een inspectie in

Een onafhankelijke verftechnische inventarisatie is nodig om de technische levensduur van uw installatie of kunstwerk (zoals bijvoorbeeld een spoorbrug of een elektriciteitspaal) zo lang mogelijk te verlengen. Met ons adviesrapport kunt u aan de slag met handvatten om dit te bereiken. Vraag daarom vandaag nog een inspectie aan of neem vrijblijvend contact met ons op via 0591-714817 of door ons contactformulier in te vullen.

Ook interessant:
Coating advies | Opleiding straler schilder spuiter

 

MEER INFORMATIE ?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image

Nace Coating inspecteur nodig?

Coatect PCN bv