Opleiding straler, schilder en spuiter

Opleiding straler, schilder en spuiter

  • Diverse trainingsdiensten
  • Deskundige inspectiemogelijkheden
  • Veelzijdige toepassingen van coating

Coactect-PCN b.v. uit Zweeloo biedt de opleiding straler, schilder en spuiter aan. Om de kennis over deze vakken in huis te halen, doet u er goed aan om uw eigen mensen hiervoor op te leiden. Veel bedrijven die vaak te maken hebben met spuitwerk of coating en bestraling van ijzerhoudende materialen gingen u voor. Wij bieden gedegen opleidingen aan in deze vakgebieden.

Interesse in een opleiding voor straler, schilder, spuiter?

Neem contact met ons op

Wat kunt u verwachten van de opleiding straler, schilder en spuiter?

Binnen deze opleiding van ons onafhankelijke verftechnische adviesbureau worden deelnemers opgeleid om zelfstandig aan de slag te gaan als straler, schilder of spuiter. Met praktijkopdrachten en theorie wordt uitgebreid ingegaan op de diverse kanten van deze vakgebieden. Een eindexamenopdracht bepaalt of de deelnemer slaagt voor de opleiding en bij succesvolle afronding reiken wij een officieel certificaat uit.

Schulung und zertifizierung für Beschichtungsinspektionen durch NACE-Beschichtungsinspektoren Coatect PCN Zweeloo

Kies voor deze opleiding en profiteer van de voordelen

Steeds vaker zien we dat bedrijven ervoor kiezen om de kennis van deze vakken in huis te halen. De groei van het bedrijf of economische ontwikkelingen dwingen organisaties om vakmensen zelf op te leiden. De voordelen van het opleiden van vakmensen zijn ook groot en daarom bieden wij ook andere opleidingen en trainingen aan, bijvoorbeeld als NACE-coatinginspecteur. Zie hieronder de voordelen om voor de opleiding straler, schilder en spuiter te kiezen:

  • De kosten: een maandsalaris staat vaak niet in verhouding tot de rekening van een klus die wordt uitbesteed.
  • De flexibiliteit: een organisatie met een straler, schilder of spuiter in dienst kan sneller klussen uitvoeren dan externe partijen beschikbaar zijn.
  • Plezier in het werk voor medewerkers: medewerkers waarderen het als zij ergens verantwoordelijk voor worden gemaakt.

Schrijf uzelf of uw medewerker in voor deze opleiding

Er hangen dus veel voordelen aan het opleiden van vakmensen binnen uw team. Wist u trouwens dat wij de opleiding ook op locatie kunnen geven? Wij komen dan naar uw organisatie voor de praktijklessen en de theorie kan thuis worden geleerd. Twijfel niet langer en schrijf vandaag nog uzelf of een medewerker in. Voor meer informatie over onze diensten belt u naar 0591-714817 of vult u ons contactformulier in.

Ook interessant:
Onderhoudsbeheer voor staal constructies | Coating advies

 

MEER INFORMATIE ?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image

Nace Coating inspecteur nodig?

Coatect PCN bv