NACE-coating inspecteur

NACE-coating inspecteur

Opleiding, training en certificering tot NACE-coatinginspecteur

Wilt u een NACE-coatinginspecteur in huis halen? Hier krijgt u geen spijt van. Naast het uitvoeren van coatinginspecties en het geven van verftechnisch advies, verzorgen de NACE-coatinginspecteurs van Coatect-PCN b.v. uit Zweeloo ook opleidingen en trainingen gericht op de metaalconservering. Deze worden samen met de opdrachtgever op maat samengesteld, zodat er altijd aan de kwaliteitseisen binnen de sector en het bedrijf wordt voldaan. Elke opleiding of training bestaat uit zowel een theoretisch als een praktijkonderdeel.

Wat doet een NACE-coatinginspecteur?

Een NACE-coatinginspecteur voert inspecties uit op diverse installaties en kunstwerken die onderhevig kunnen zijn aan corrosie. Corrosie komt van het Latijnse woord corrodere en betekent zoveel als wegvreten/bijten van vaste materialen door bijtende middelen. Het meest in het oog springende voorbeeld is roest. De NACE-coatinginspecteur wordt opgeleid om materialen die last kunnen hebben van corrosie te inspecteren en advies uit te brengen over de behandeling. Een chroom-6 onderzoek is ook een van de diensten die we aanbieden. Bij dit onderzoek stelt onze coatingsinspecteur vast of er sprake is van een chroom-6 verbinding in de coating van uw installatie of kunstwerk.

Wat is NACE?

NACE is een Amerikaans kenniscentrum gespecialiseerd in opsporing en behandeling van corrosie. NACE, ofwel National Association of Corrosion Engineers, vond in 1948 het levenslicht en staat nu mede aan de basis van de standaarden op het gebied van corrosiebestrijding. Daarnaast certificeert NACE-objecten en middelen (ISO) die hiermee de internationaal erkende standaard voeren. NACE-inspecteurs worden vaak ingezet in de industriële omgeving. Voorbeelden van installaties en kunstwerken waar NACE-coatinginspecteurs onmisbaar zijn, is bijvoorbeeld de architectuur en scheepsbouw. Ook voor de renovatie van leidingbruggen zijn deze specialisten in te zetten.

Opleiding en training door ervaren NACE-inspecteurs

De NACE-coatinginspecteurs zijn in staat om met hun kennis en ervaring het werk van spuiters, schilders, inspecteurs en toezichthouders tot een hoger niveau te brengen. In overleg kan worden besloten de opleiding of training op locatie te laten plaatsvinden. Til uw inhouse kennisniveau over corrosie, coating en andere behandel- en inspectiemethoden naar een hoger kwaliteitsniveau door de uitleg van onze specialisten.

Meld uzelf of een collega aan voor deze opleiding als NACE-inspecteur

In sommige gevallen is het makkelijker om een NACE-coatinginspecteur in huis te hebben dan deze diensten uit te besteden. Vraag daarom vandaag nog een opleiding aan en profiteer van het gemak van een NACE-coatinginspecteur binnen uw team. U kunt ook kiezen voor de opleiding straler, schilder of spuiter. Bel voor meer informatie naar 0591-714817 of vul het contactformulier in.

Ook interessant:
Chroom-6 onderzoek | Renovatie leidingbrug

MEER INFORMATIE ?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image

Nace Coating inspecteur nodig?

Coatect PCN bv