NACE-coating inspecteur

NACE-coating inspecteur

Opleiding, training & certificering tot NACE Coating inspecteur

Een NACE-coating inspecteur in huis halen? Goed idee. Naast het uitvoeren van coating inspecties en het geven van verftechnisch advies, verzorgen NACE-coating inspectors van Coatect-PCN b.v. ook opleidingen en trainingen gericht op de metaalconservering. Deze opleidingen en trainingen worden samen met de opdrachtgever op maat samengesteld, zodat altijd aan de kwaliteitseisen binnen de sector en het bedrijf wordt voldaan. Elke opleiding of training bestaat uit zowel een theoretisch als een praktijkonderdeel.

Wat doet een NACE-coating inspecteur?

Een NACE-coating inspecteur voert inspecties uit op diverse installaties en kunstwerken die onderhevig kunnen zijn aan corrosie. Corrosie komt van het Latijnse woord corrodere en betekent zoveel als wegvreten/bijten van vaste materialen door bijtende middelen. Het meest in het oog springende voorbeeld is roest. De NACE-coating inspecteur wordt opgeleid om materialen die last kunnen hebben van corrosie te inspecteren en advies uit te brengen over de behandeling.

Wat is NACE?

NACE is een Amerikaans kenniscentrum, gespecialiseerd in opsporing en behandeling van corrosie. NACE, ofwel National Association of Corrosion Engineers, vond in 1948 het levenslicht en staat nu mede aan de basis van de standaarden op het gebied van corrosiebestrijding. Daarnaast certificeert NACE-objecten en middelen (ISO) die hiermee de internationaal erkende standaard voeren. NACE-inspecteurs worden vaak ingezet in de industriƫle omgeving. Voorbeelden van installaties en kunstwerken waar NACE inspectors onmisbaar zijn, zijn bijvoorbeeld de architectuur en scheepsbouw.

Opleiding en training door NACE-coating inspectors

NACE-coating inspectors zijn in staat om met hun kennis en ervaring het werk van spuiters, schilders, inspecteurs en toezichthouders op een hoger niveau te brengen. In overleg kan worden besloten de opleiding of training op locatie laten plaatsvinden. Til uw inhouse kennisniveau over corrosie, coating en andere behandel- en inspectiemethoden naar een hoger kwaliteitsniveau.

Meld u of een collega aan, of klik voor meer informatie

In sommige gevallen is het makkelijker om een NACE-coating inspecteur in huis te hebben, dan deze diensten uitbesteden. Vraag daarom vandaag nog een opleiding aan en profiteer van het gemak van een NACE inspector binnen uw team. Meer informatie nodig over onze diensten? Bel naar 0591-714817 of vul het contactformulier in.

Ook interessant:
Chroom-6 onderzoek | Renovatie leidingbrug

MEER INFORMATIE ?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image

Nace Coating inspecteur nodig?

Coatect PCN bv