Renovatie leidingbrug

Renovatie leidingbrug

Renovatie leidingbrug: duidelijk een klus voor ons

Renovatie leidingbrug: toezicht en onafhankelijke inspecties op applicatieproces, rapporteren aan en voor de eindgebruiker. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van inspectie, rapportage en aanpak van renovatieprojecten, is Coatect-PCN b.v. dé specialist die u zoekt voor deze klus. U kunt ervan op aan dat wij een duurzame oplossing bieden voor uw renovatie.

Petro Chemie AKZO Delfzijl leidingbrug

Waarom een renovatie van een leidingbrug nodig is

Leidingbruggen zijn vaak tijdelijke oplossingen om pijpen en buizen te dragen. Om grote massa’s en hoeveelheden aan te kunnen, is het noodzakelijk dat pijpen en buizen op een stevig platform rusten. Corrosie is het grootste gevaar voor een dergelijke constructie. Om de gevolgen van corrosie tegen te gaan, is inspectie en renovatie van een leidingbrug soms noodzakelijk. Het is dan ook prettig om te weten dat u hiervoor ons als specialist kunt inschakelen. Onze experts zijn in het bezit van alle mogelijke relevante certificaten voor de uitvoering en controle op renovatiewerkzaamheden rondom coating en verflagen.

Hoe we te werk gaan

Om een compleet beeld te krijgen van de huidige situatie, doen we tests om de conditie van het staal te controleren. Hierbij doen we reguliere coating inspecties maar ook vaak wanddiktemetingen. Deze metingen zijn essentieel om de sterkte van de behuizing te controleren. Op het moment dat wij alles in kaart hebben gebracht, brengen wij rapport uit, inclusief aanbevelingen over de aanpak. Als u ons inschakelt voor de complete renovatie, zullen wij met de juiste coating de zwakke plekken te lijf gaan. Daarnaast maken we een onderhoudsplan voor de toekomst. Zo kunt er met een gerust hart vanuit gaan dat alles goed geregeld is. Ook voor de lange termijn.

Plan uw renovatie voor de leidingbrug vandaag nog in

Kan uw leidingbrug nog een tijdje mee, of moet er nu geacteerd worden? Dat weet u zonder inspectie natuurlijk nooit. Wacht daarom niet te lang en plan vandaag nog een inspectie in. Meten is weten en voorkomen beter dan genezen. Wenst u liever eerst wat meer aanvullende informatie over onze aanpak te ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of door te bellen naar 0591-714817.

Ook interessant:
Onderhoudsbeheer voor tanks | Onderhoudsbeheer voor staal constructies

MEER INFORMATIE ?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image

Nace Coating inspecteur nodig?

Coatect PCN bv