Onderhoudsbeheer voor tanks

Onderhoudsbeheer voor tanks

  • Diverse trainingsdiensten
  • Deskundige inspectiemogelijkheden
  • Veelzijdige toepassingen van coating

Voor onderhoudsbeheer voor tanks moet u bij Coatect-PCN b.v. in Zweeloo zijn. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van inspectie, reductie en onderhoud van corroderende materialen, is onderhoudsbeheer voor tanks ons niet vreemd. Sterker nog, wij zijn daar absoluut de meest betrouwbare en efficiƫnte partner voor.

Interesse in onderhoudsbeheer voor tanks?

Neem contact met ons op

Waarom is onderhoudsbeheer voor tanks zo belangrijk?

In tanks worden vloeistoffen opgeslagen en getransporteerd. Vloeistoffen die zeker in aanraking met zuurstof een wissel trekken op de kwaliteit van uw tank. Corrosie is het meest voorkomende chemische proces waar tanks onder te lijden hebben. Echter is galvinische corrosie vaak niet met het blote oog waar te nemen. Laat staan dat u dit iedere dag controleert. Maar corrosie zoals bijvoorbeeld roest in uw (half-) fabrikaat is dodelijk voor de productie. Daarom is het onderhouden van de tank zo belangrijk.

Coatect PCN wanddiktemeting

Wat voor onderhoudsbeheer doen we?

Bij onderhoudsbeheer moet u denken aan alles wat met de verzorging van uw tank te maken heeft. Allereerst doen we een grondig onderzoek naar de status van de tank. Niet alleen voeren we een wanddiktemeting uit, we testen ook de coating uitvoerig. De resultaten vindt u terug in ons rapport inclusief onze aanbevelingen. Met die aanbevelingen kunt u zelf aan de slag, maar uiteraard helpen we u ook graag bij de oplossing(en). Wij hebben jarenlange ervaring met coating en bescherming van installaties en kunstwerken die gevoelig zijn voor corrosie.

Plan een onderhoudsbeurt voor uw tank in

Onderhoudsbeheer voor uw tank is dus noodzakelijkerwijs nodig als u geen corrosie in uw fabricaat wilt aantreffen en als u wilt dat de tank lang meegaat. Laat ons u hierbij helpen met advies en oplossingen. Plan vandaag nog een onderhoudsbeurt in of neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten. U kunt ons dagelijks bereiken op 0591-714817 of ons contactformulier invullen.

Ook interessant:
Chroom-6 onderzoek | Renovatie leidingbrug

 

MEER INFORMATIE ?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image

Nace Coating inspecteur nodig?

Coatect PCN bv