Last van galvanische corrosie? Laat ons u helpen

Last van galvanische corrosie? Laat ons u helpen

  • Diverse trainingsdiensten
  • Deskundige inspectiemogelijkheden
  • Veelzijdige toepassingen van coating

Problemen met galvanische corrosie zijn heel vervelend. De aanpak hiervan is ook niet altijd even helder. Coatect-PCN b.v. helpt bedrijven met onderzoek en aanpak van galvanische corrosie. Dat doen wij al ruim twintig jaar naar volle tevredenheid van onze klanten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u een galvanische corrosie onderzoek laten uitvoeren?

Neem contact met ons op

Wat is galvanische corrosie precies?

Galvanische corrosie treedt op bij verbindingen tussen verschillende metalen. Hierbij geldt dat het metaal dat het meest links in de zogenaamde ‘spanningsreeks der metalen’ staat, het eerste corrodeert. Die spanningsreeks kennen we uit de scheikunde en wordt gebruikt om de mate van oxidatie vast te stellen. Uiterst links in deze reeks staat lithium en uiterst rechts vinden we goud. Deze reeks gebruiken wij dan ook om deze vorm van corrosie vast te stellen en te behandelen.

Galvanische corrosie

Hoe gaan jullie te werk bij galvanische corrosie?

Uiteraard is het in de eerste plaats noodzakelijk om goed onderzoek te doen naar het ontstaan van de corrosie. Pas op het moment dat wij weten waardoor roest is ontstaan, kunnen wij met een plan van aanpak beginnen. Doorgaans onderzoeken we of de metalen materialen nog te redden zijn en als dit niet het geval is, hoe we deze kunnen vervangen. Als ze wel te redden zijn, gebruiken wij een coating die past bij het materiaal.

Plan een afspraak voor een inspectie in

Bent u er vrij zeker van dat u te maken heeft met galvanische corrosie, wacht dan niet langer en plan een afspraak bij ons bedrijf in. Wij zullen de objecten inspecteren en komen met een adviesrapport over onze bevindingen. Ook zullen wij aanbevelingen doen over de behandeling die het object in onze ogen nodig heeft. Deze behandeling doen wij natuurlijk graag voor u, zodat alles onder één dak plaatsvindt. Wenst u meer informatie te ontvangen over onze diensten? Schroom niet en bel ons op 0591-714817 of vul ons contactformulier in.

Ook interessant:
Metaalconservering inspectie | Betonconservering inspectie

 

MEER INFORMATIE ?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image

Nace Coating inspecteur nodig?

Coatect PCN bv