Metaalconservering inspectie

Metaalconservering inspectie

Trainingen metaalconservering en inspectie

Voor een aantal gerenommeerde opdrachtgevers heeft Coatect-PCN b.v. uit Zweeloo diverse trainingen op maat georganiseerd, zoals de basistraining metaalconservering en inspectie. Tijdens deze theorietraining worden verschillende items behandeld. Deze zijn hieronder benoemd:

  • Metalen en corrosie
  • Reinigen en voorbehandelen van staal
  • Verfeigenschappen en verfsystemen
  • Verfapplicatietechnieken
  • Drogingsprincipes van verf
  • Kwaliteitscontroles en inspecties (incl. praktijkdeel)
  • VGW&M aspecten

Een afgestemde training metaalconservering en inspectie

De inhoud van de training wordt specifiek op de eisen en wensen van de opdrachtgever afgestemd. De basistraining metaalconservering en inspectie is geschikt voor iedereen die direct te maken krijgt met metaalconservering. Denk hierbij aan stralers, schilders en spuiters, maar ook projectvoorbereiders, projectmanagers en toezichthouders. Bekijk ook onze opleiding tot straler, schilder en spuiter.

Waarom het handig is iemand in huis te hebben die hier kennis van heeft

Veel bedrijven werken dermate veel machines of installaties die onderhevig zijn aan galvinische corrosie, dat onderhoud een dagtaak is. Het kan ook zijn dat er zoveel groei is doorgemaakt, dat dit het moment is om een specialist in huis te halen. Klein onderhoud wordt vaak wel verzorgd, maar voor groter onderhoud is het daarentegen vaak nodig om een bedrijf in te huren. Met onze trainingen leiden wij vakmensen op die voor uw bedrijf het grote onderhoud kunnen verzorgen.

Schrijf uzelf of iemand anders direct in voor deze opleiding

Cursisten die onze training metaalconservering en inspectie succesvol hebben afgerond, hebben veel baat bij de kennis die zij hebben opgedaan. Niet alleen zijn zij nu in staat om corrosie of andersoortig verval aan materialen vast te stellen, maar ze kunnen deze plekken ook doeltreffend aanpakken. Haal de kennis daarom in huis en voorkom dat u steeds een externe partij voor NORSOK-coatinginspectie moet inschakelen voor uw inspecties en behandelingen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de training metaalconservering en inspectie? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. U kunt ons bereiken via 0591-714817 of door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Ook interessant:
NORSOK-coating inspectie | Betonconservering inspectie

MEER INFORMATIE ?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image

Nace Coating inspecteur nodig?

Coatect PCN bv