NORSOK-coating inspectie laten uitvoeren?

NORSOK-coating inspectie laten uitvoeren?

  • ✔Diverse trainingsdiensten
  • ✔Deskundige inspectiemogelijkheden
  • ✔Veelzijdige toepassingen van coating

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor een NORSOK-coatinginspectie? Dan bent u bij Coatect-PCN b.v. uit Zweeloo aan het juiste adres. Met onze kennis van de standaarden die zijn vastgelegd in de NORSOK-richtlijnen voor de olie- en gasindustrie, zijn wij dé aangewezen partner voor coating en inspecties volgens de NORSOK-standaarden.

Wilt u een coating inspectie laten uitvoeren?

Neem contact met ons op

Wat is een NORSOK-coatinginspectie?

Om te begrijpen wat wij doen bij een NORSOK-coatinginspectie, is het goed om te weten wat NORSOK is. NORSOK is een reeks standaarden die in 1993 in Noorwegen zijn vastgelegd in opdracht van de toenmalige staatssecretaris Finn Kristensen. Deze standaarden zijn ontwikkeld voor offshore toepassingen onder water waar watertemperaturen extreem laag zijn. Om corrosie bij extreme temperaturen tot het minimum te reduceren zijn er dus standaarden voor coatings die bescherming aanbieden. Met de NORSOK-coatinginspectie controleert onze FROSIO-inspecteur of uw installatie aan de standaarden voldoet.

Beschichtungsinspektionen durch NACE-Beschichtungsinspektoren COATECT-PCN

Wat doen wij bij een inspectie?

Bij een dergelijke inspectie doen we uitvoerig onderzoek naar corrosie van het materiaal dat is toegepast bij offshore installaties. Met de uitkomsten van het onderzoek komen wij tot een aanbeveling. Op basis van de normen die zijn vastgelegd in de NORSOK-standaarden, geven we deskundig coatingadvies. Ook zijn wij in te zetten voor onderhoudsplannen aan uw offshore installaties. Wij gaan dan een langetermijnrelatie aan en garanderen het onderhoud aan uw installaties. Van de inspectie via de coating tot het onderhoud op de lange termijn. Alles onder één dak, dat is wel zo prettig.

Maak direct een afspraak voor een coatinginspectie

Wilt u direct een inspectie inplannen om galvanische corrosie tot het minimum te verlagen? Dat kan. Onze experts kunnen u daarnaast nog veel meer vertellen over onze werkwijze en diensten. U kunt ons op kantoordagen bereiken op telefoonnummer 0591-714817 of via ons contactformulier.

 

Ook interessant:
Frosio inspecteur | Galvanische corrosie

 

MEER INFORMATIE ?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image

Nace Coating inspecteur nodig?

Coatect PCN bv