Een professioneel Frosio-inspecteur nodig?

Een professioneel Frosio-inspecteur nodig?

  • Diverse trainingsdiensten
  • Deskundige inspectiemogelijkheden
  • Veelzijdige toepassingen van coating

Bent u op zoek naar een Frosio-inspecteur die u helpt met de coating en de certificering van uw installatie of kunstwerk volgens de Frosio-standaarden? Coatect-PCN b.v. is expert op het gebied van inspecteren, acteren en onderhouden van materialen die onderhevig zijn aan corrosie. Wij helpen uw organisatie met het detecteren, waarderen en oplossen van corrosieproblemen. Neem contact met ons op voor informatie over hoe we uw bedrijf kunnen helpen.

Heeft u een Frosio-inspecteur nodig?

Neem contact met ons op

Waarom een Frosio-inspecteur inschakelen?

Zoals bij veel materialen worden er op Europees en intercontinentaal strenge eisen gesteld aan bedrijven die te maken kunnen krijgen met corrosie. Zo zijn er bijvoorbeeld standaarden die zijn vastgelegd in een FROSIO-certificatieschema. Deze voorwaarden zijn in 1987 in Noorwegen vastgelegd en worden in veel toepassingen gebruikt als de standaard. Frosio is een Noors opleidingsinstituut dat kandidaten opleidt om Frosio-inspecteur te worden. Hierbij zijn zij vooral actief in de maritieme en industriƫle sector. De Frosio-standaard wordt in bepaalde aanbestedingstrajecten als vereiste gesteld.

 

Frosio in de praktijk

Frosio is een kennisinstituut uit Noorwegen dat mensen opleidt tot inspecteur. Het kenniscentrum stelt harde eisen aan kandidaten om de naam van het ‘keurmerk’ meer aanzien te geven. Een Frosio-certificaat kan dan ook alleen uitgegeven worden door Frosio-gecertificeerden. Een door een Frosio-gecertificeerd object is daarmee een garantie voor kwaliteit. Precies de kwaliteit die Coatect-PCN ook voorstaat. Om die reden zijn de experts niet alleen Frosio-gecertificeerd, maar ook ICORR en NACE.

Een professionele Frosio-inspecteur inschakelen

Zoekt u een professionele partij om een Frosio-keuring en -certificering te organiseren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze experts zijn in het bezit van alle mogelijke certificaten en helpen u graag. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Dan kunt u contact opnemen door te bellen naar 0591-714817 of door ons contactformulier in te vullen. Direct een inspectie kan natuurlijk ook via onderstaande button.

Ook interessant:
NACE-coating inspecteur | Opleiding straler schilder spuiter

 

MEER INFORMATIE ?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image

Nace Coating inspecteur nodig?

Coatect PCN bv