NORSOK-coating inspectie laten uitvoeren?

NORSOK-coating inspectie laten uitvoeren?

  • Diverse trainingsdiensten
  • Deskundige inspectiemogelijkheden
  • Veelzijdige toepassingen van coating

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor een NORSOK-coating inspectie? Dan bent u bij Coatect-PCN b.v. aan het juiste adres. Met onze kennis van de standaarden die zijn vastgelegd in de NORSOK-richtlijnen voor de olie- en gasindustrie, zijn wij dé aangewezen partner voor coating en inspecties volgens de NORSOK-standaarden.

Wilt u een coating inspectie laten uitvoeren?

Neem contact met ons op

Wat is een NORSOK-coating inspectie?

Om te begrijpen wat wij doen bij een NORSOK-coating inspectie is het goed om te weten wat NORSOK is. NORSOK is een reeks standaarden die in 1993 in Noorwegen zijn vastgelegd in opdracht van de toenmalige staatssecretaris Finn Kristensen. Deze standaarden zijn ontwikkeld voor offshore toepassingen onder water waar watertemperaturen extreem laag zijn. Om corrosie bij extreme temperaturen tot het minimum te reduceren zijn er dus standaarden voor coatings die bescherming bieden. Met een NORSOK-coating inspectie controleert u of een installatie aan de standaarden voldoet.

Beschichtungsinspektionen durch NACE-Beschichtungsinspektoren COATECT-PCN

Wat doen jullie bij een inspectie?

Bij een dergelijke inspectie doen we uitvoerig onderzoek naar de corrosie van het materiaal dat is toegepast bij offshore installaties. Met de uitkomsten van het onderzoek komen wij tot een advies. Op basis van de normen die zijn vastgelegd in de NORSOK-standaarden, adviseren wij over een type coating. Ook zijn wij in te zetten voor onderhoudsplannen aan uw offshore installaties. Wij gaan dan een langetermijnrelatie aan en garanderen het onderhoud aan uw installaties. Van de inspectie, via de coating tot het onderhoud op de lange termijn. Alles onder één dak, wel zo prettig.

Meer informatie of direct een NORSOK-coating inspectie inplannen

Onze experts kunnen u nog veel meer vertellen over onze werkwijze en diensten. Vond u niet de informatie waar u naar zocht? Neem dan direct contact op, Wij staan dagelijks voor u klaar. U kunt ons op kantoordagen bereiken op telefoonnummer 0591-714817 of via ons contactformulier. Direct een inspectie inplannen? Dat kan natuurlijk ook.

 

Ook interessant:
Frosio inspecteur | Galvanische corrosie

 

MEER INFORMATIE ?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image

Nace Coating inspecteur nodig?

Coatect PCN bv