Belangrijk voor vastgoed: betonconservering inspectie

Belangrijk voor vastgoed: betonconservering inspectie

  • Diverse trainingsdiensten
  • Deskundige inspectiemogelijkheden
  • Veelzijdige toepassingen van coating

Een betonconserveringinspectie is nodig omdat veel bouwmaterialen onderhevig zijn aan corrosie of betonrot. Beton wordt in veel gevallen in combinatie met een bewapening aangebracht en de materialen die hiervoor gebruikt worden zijn vaak nadelig voor het beton. U kunt Coatect-PCN in Zweeloo inschakelen voor een betonconserveringinspectie.

Wilt u een betonconservering inspectie laten uitvoeren?

Neem contact met ons op

Wat controleren we bij een betonconserveringinspectie?

Betonrot is een verzamelnaam voor alle aandoeningen die het beton aantasten, maar in feite wordt veroorzaakt door de legeringen die het beton op de juiste plaats houdt. Deze legeringen zijn vaak van ijzerhoudende materialen die kunnen corroderen. Als roest lang genoeg in het beton trekt, ontstaan er scheuren en butsen, waardoor het beton langzaam afbrokkelt. Op het moment dat dit proces in gang is gezet, moet een betonconserveringinspectie zeker plaatsvinden, omdat de kans groot is dat afbrokkeling tot ergere dingen leidt. Bij ons kunt u ook terecht voor een NORSOK-coatinginspectie zodat we kunnen controleren of uw installatie aan de NORSOK standaarden voldoet.

Aan wat voor projecten kunt u denken?

Voor alle constructies waar beton bij wordt gebruikt, is een betonconserveringinspectie nodig. Vooral bij verouderde constructies zijn betonconserveringinspecties nodig. Sectoren waarvoor wij veel projecten uitvoeren, zijn de vastgoedwereld en infrastructuur. Beton wordt alom geprezen om haar karakteristieke eigenschap om hard, maar tegelijkertijd ook buigzaam te zijn. Een voetbalstadion is een goed voorbeeld van hoe beton enerzijds heel betrouwbaar is en onverwoestbaar. Toch is dat laatste niet waar en daarom zijn betonconservinginspecties nodig. Wilt u liever geen externe partij inschakelen voor een inspectie? Kies dan voor onze opleiding Metaalconservering en Inspectie.

Vraag vandaag nog een inspectie voor beton aan

Hoewel u het meestal niet aan de buitenkant ziet, kunnen microben grote schade aanrichten in beton. Betonrot is nadelig voor uw betonnen constructie en moet behandeld worden. Om in te schatten wat de status is van uw betonnen object, is een betonconserveringinspectie aan te raden. Onze coatinginspecteur helpt u graag verder. Maak een afspraak door te bellen naar 0591-714817 of vul ons contactformulier in.

Ook interessant:
NORSOK-coating inspectie | Metaalconservering inspectie

 

MEER INFORMATIE ?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image

Nace Coating inspecteur nodig?

Coatect PCN bv