Chroom-6 onderzoek: de hoogste prio

Chroom-6 onderzoek: de hoogste prio

  • Diverse trainingsdiensten
  • Deskundige inspectiemogelijkheden
  • Veelzijdige toepassingen van coating

Een chroom-6 onderzoek is een van de diensten die Coatect-PCN b.v. in Zweeloo aanbiedt. Bij dit onderzoek stellen we vast of er inderdaad sprake is van een chroom-6 verbinding in de coating van uw installatie of kunstwerk en wat de gevolgen en oplossingen zijn. Een vermoeden is al reden genoeg om een chroom-6 test te doen, omdat het gevolgen kan hebben voor de gezondheid van de mensen die ermee in aanraking komen.

Wilt u chroom-6 onderzoek laten uitvoeren?

Neem contact met ons op

Een chroom-6 onderzoek is belangrijker dan ooit

Chroom-6 zit in natuurlijke mineralen en het is om die reden niet iets wat door de mens ontwikkeld is. Desalniettemin is het een schadelijke verbinding die tot ernstige gezondheidsschade kan leiden. Chroom-6 kwam daarom enkele jaren geleden nadrukkelijk in het nieuws toen de gevolgen kenbaar werden. Chroom-6 werd vaak gebruikt in verf en coating om corrosie tegen te gaan. Omdat er gebleken is dat het zeer schadelijk voor de gezondheid is, is het noodzakelijk dat er een test wordt gedaan naar plaatsen waar chroom-6 voorkomt. Laat daarom een chroom-6 onderzoek doen door onze coatinginspecteur om risico’s uit te sluiten.

Nace coating inspecteurs van Coatect PCN in Zweeloo voeren voor diverse bedrijven een chroom-6 onderzoek uit.

Wij sporen chroom-6 op en pakken dit aan

Blootstelling aan chroom-6 is eenvoudig wanneer er bijvoorbeeld geslepen wordt aan metaal dat is gecoat met chroom-6. Onze specialisten detecteren en verwijderen bij de test de verflagen en coatings die chroom-6 bevatten. De NACE-coatinginspecteurs zijn hierin zeer ervaren en helpen u graag met deze uitdaging.

Wacht niet langer en laat uw chroom-6 test uitvoeren

Bent u er niet zeker van of elementen waar uw medewerkers dagelijks mee werken chroom-6 bevatten? Twijfel dan niet langer en regel een chroom-6 test. Onder het motto ‘beter voorkomen dan genezen’ kunnen wij preventief problemen voorkomen. Heeft u vragen over onze chroom-6 onderzoek of wilt u een afspraak inplannen? Bel ons vrijblijvend op 0591-714817 of vul ons contactformulier in.

Ook interessant:
Galvanische corrosie | NACE-coating inspecteur

 

MEER INFORMATIE ?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image

Nace Coating inspecteur nodig?

Coatect PCN bv