Chroom-6 onderzoek: de hoogste prio

Chroom-6 onderzoek: de hoogste prio

  • Diverse trainingsdiensten
  • Deskundige inspectiemogelijkheden
  • Veelzijdige toepassingen van coating

Chroom-6 onderzoek is één van de diensten die Coatect-PCN b.v. aanbiedt. Bij dit onderzoek stellen we vast of er inderdaad sprake is van een chroom-6 verbinding in de coating van uw installatie of kunstwerk en wat de gevolgen en oplossingen zijn. Een vermoeden is al reden genoeg om een goed onderzoek te doen naar de aanwezigheid van chroom-6, omdat het gevolgen kan hebben voor de gezondheid van hen die ermee in aanraking komen.

Wilt u chroom-6 onderzoek laten uitvoeren?

Neem contact met ons op

Chroom-6 onderzoek, belangrijker dan ooit

Chroom-6 zit in natuurlijke mineralen en is om die reden niet iets wat door de mens ontwikkeld is. Niettemin is het een schadelijke verbinding die tot ernstige gezondheidsschade kan leiden. Chroom-6 kwam daarom enkele jaren geleden nadrukkelijk in het nieuws toen de gevolgen kenbaar werden. Temeer daar chroom-6 vaak werd gebruikt in verf en coating om corrosie tegen te gaan. Omdat het zeer schadelijk voor de gezondheid is gebleken, is het noodzakelijk dat er onderzoek wordt gedaan naar plaatsen waar chroom-6 voorkomt.

Nace coating inspecteurs van Coatect PCN in Zweeloo voeren voor diverse bedrijven een chroom-6 onderzoek uit.

Coatect-PCN b.v., de specialist op het gebied van opsporen en aanpakken van Chroom-6

Nu algemeen bekend is dat chroom-6 schadelijk is voor de gezondheid, moet alles op alles worden gezet om deze verbinding uit te bannen. Blootstelling aan chroom-6 is eenvoudig, wanneer er bijvoorbeeld geslepen wordt aan metaal dat is gecoat met chroom-6. Coatect-PCN b.v. detecteert en verwijdert verflagen en coatings die chroom-6 bevatten. De NACE gecertificeerde inspecteurs van Coatect-PCN b.v. zijn hierin zeer ervaren en helpen u graag met deze uitdaging.

Wacht niet langer en laat uw chroom-6 test uitvoeren

Bent u er niet zeker van of elementen waar uw medewerkers dagelijks mee werken chroom-6 bevatten? Twijfel dan niet langer en regel een chroom-6 test. Onder het motto ‘beter voorkomen dan genezen’ kunnen wij preventief problemen voorkomen. Vragen over onze chroom-6 inspecties of behandelingen? Bel ons vrijblijvend op 0591-714817 of vul ons contactformulier in.

Ook interessant:
Galvanische corrosie | NACE-coating inspecteur

 

MEER INFORMATIE ?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image

Nace Coating inspecteur nodig?

Coatect PCN bv