Onderhoudsbeheer voor staalconstructies

Onderhoudsbeheer voor staalconstructies

  • Diverse trainingsdiensten
  • Deskundige inspectiemogelijkheden
  • Veelzijdige toepassingen van coating

Voor de expert op het gebied van onderhoudsbeheer voor staalconstructies bent u bij Coatect-PCN b.v. niet alleen aan het juiste, maar aan het enige adres. De experts van Coatect-PCN b.v. kunnen inspecteren, adviseren en uitvoeren. Voor iedere vraag hebben wij een passend antwoord. Wilt u een compleet onderhoudsplan voor uw staalconstructie? Geen enkel probleem.

Interesse in onderhoudsbeheer voor staalconstructies?

Neem contact met ons op

Waarom onderhoudsbeheer voor staalconstructies nodig is

Net als alle andere materialen kennen ook staalconstructies een technische levensduur. Door corrosie of metaalmoeheid kunnen constructies langzaam maar zeker aftakelen. Om dit tegen te gaan is onderhoudsbeheer voor staalconstructies onontbeerlijk. Met een gedegen aanpak brengen we eerst de huidige situatie duidelijk en overzichtelijk in kaart. Wat is de status van het staal en wat is nodig om aftakeling te voorkomen? Vervolgens gaan we aan de slag met het voorkomen van verdere schade en verstevigen we de constructie met een goede coating. Dit alles binnen één project en onder één dak.

Over welke staalconstructies hebben we het?

Coatect-PCN b.v. wordt voor allerlei projecten ingeschakeld. Van de bekende IJsselspoorbrug op het traject Deventer-Apeldoorn tot een warmtewisselaar in Singapore. Het werk van Coatect-PCN b.v. is divers en specialistisch. Voor vrijwel alle materialen die onderhevig zijn aan corrosie, ofwel aftakeling door de elementen, hebben wij een passende oplossing. Geen project is voor ons te groot of te ingewikkeld.

Uw onderhoudsbeheer voor staalconstructies onder één dak? Bel ons vandaag nog

Bent u op zoek naar een partner die betrouwbaar en eerlijk al uw onderhoudsbeheer voor staalconstructies onder haar hoede kan nemen? Of wilt u nog iets meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0591-714817 of laat een berichtje achter via ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. We hopen snel van u te horen.

Ook interessant:
Wanddiktemeting | Onderhoudsbeheer voor tanks

 

MEER INFORMATIE ?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image

Nace Coating inspecteur nodig?

Coatect PCN bv