Onderhoud beheer

Onderhoud beheer

Vanwege de toenemende en steeds gecompliceerder wordende technologie-economie wordt het onderhoud van vaak simpele maar dure kapitaalgoederen, zoals staal- en betonconstructies, machines, leidingbruggen, tanks, pijpleidingen, gebouwen en andere bedrijfsinventaris, vaak uitgesteld of vergeten. Achterstallig onderhoud en de gevolgen daarvan kost het bedrijfsleven en de overheid veel geld. Daarnaast heeft het ook gevolgen voor de betrouwbaarheid en veiligheid van de installatie(s). 

Onderhoud beheer NACE coating inspectors

COATECT-PCN bv heeft door ruime ervaring een grote expertise op het gebied van onderhoud beheer en instandhouding van constructies op weten te bouwen, waarbij inventarisatie en inspectie tot de kerntaken behoren. De verftechnische kennis van onze NACE coating inspectors zijn van grote waarde tijdens het inventariseren op ‘site’ en het opstellen van een onderhoudsbeheerplan. Het uiteindelijke doel van een onderhoudsbeheerplan voor schilderwerk is het verkrijgen van een betrouwbare, veilige en integere installatie. Voor sommige petrochemische installaties / locaties is het vanuit overheidswege verplicht om de onderhoudsbeheerplannen accuraat bij te houden.

Een veilig functionerende installatie of ander object dient vaak tegen zo laag mogelijke kosten te worden gefabriceerd. De NACE coating inspector kan hierin begeleiden en ondersteunen door met de eindgebruiker / opdrachtgever mee te denken over onder andere de te verwachten levensduur en kwaliteit. Vervolgens stellen we een eenvoudig en doeltreffend onderhoudsbeheerplan samen. In het plan wordt tevens rekening gehouden met de veiligheid en de betrouwbaarheid van de installatie / het object.

MEER INFORMATIE ?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image

Nace Coating inspecteur nodig?

Coatect PCN bv