Project begeleiding

Project begeleiding

De NACE coating inspectors van COATECT-PCN bv beschikken over ruime ervaring en specialistische kennis . Opdrachtgevers maken regelmatig gebruik van onze expertise om conserveringsprojecten op te starten en deze te begeleiden tot aan de oplevering van het project. Gedurende de project begeleiding wordt in overleg met de opdrachtgever de hoeveelheid klantinspecties  besproken.

COATECT-PCN bv maakt voorafgaand aan het project bestekken en stelt test- en inspectieplannen op waarin staat weergegeven aan welke voorwaarden het applicatieproces moet voldoen. Aangezien meerdere partijen vaak bij een conserveringsproject betrokken zijn, zal de NACE coating inspector het bestek, de werkomschrijving en het test- en inspectieplan bespreken. De partijen krijgen te horen welke werkzaamheden zij moet uitvoeren en aan welke handelingen op het gebied van veiligheid, milieu en kwaliteit moet worden voldaan. Gedurende het project toets de inspecteur of aan de verwachtingen van de eindgebruiker / opdrachtgever wordt voldaan.

Een NACE coating inspector van COATECT-PCN bv voert de project begeleiding en de inspecties geheel onafhankelijk uit tijdens de uitvoeringsfase. De eindgebruiker / opdrachtgever zal na afloop van een inspectie door de coating inspector op de hoogte worden gebracht en een rapportage ontvangen. Ook tijdens bouwvergaderingen, waarbij alle partijen aanwezig dienen te zijn, zullen alle relevante zaken gezamenlijk worden besproken.

MEER INFORMATIE ?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image

Nace Coating inspecteur nodig?

Coatect PCN bv